Miért pont a CaliVita?

Az 1991-ben alapított California Fitness ma már CaliVita International-ként működik a világ 37 országában, azonban csak a név lett más: termékeink minősége, elveink és értékeink semmit nem változtak a robbanásszerű indulás óta, amikor Magyarországon elsőként kezdtünk étrend-kiegészítőket Share Marketing rendszerben forgalmazni. Ez a több mint 25 év bebizonyította, hogy már a kezdetekkor a jó utat, a helyes működési elveket választottuk.

A CaliVita az emberi értékekre épített Share Marketing vállalkozás, ahol mind emberileg, mind üzleti szempontból lehetőséget biztosítunk a kiteljesedésre.

Három pillérre alapozzuk tevékenységünket:

  1. elismert, boldog emberek;
  2. sikeres és korrekt üzlet;
  3. kiváló, megbízható termékek.

Az egész rendszer legfontosabb láncszeme az ember és az általa kialakított bizalmi kapcsolatok. Tagjaink legfőbb célja a segítségnyújtás, a minőségi tanácsadás és a hosszú távú bizalmi kapcsolatokra épülő hálózatépítés. Mindezeket – hála magas szintű képzéseinknek (CaliVita Akadémia) – partnereink mindig az ügyfél személyiségét és igényeit figyelembe véve végzik.

Mi nyitottak vagyunk és biztosítjuk számodra az előrelépési lehetőséget, ha szeretnél változtatni jelenlegi életminőségedet és hajlandó vagy tenni is érte. Elismerjük az erőfeszítéseidet! A legkisebb sikert is büszkén ünnepeljük, az átlagon felüli teljesítményeket pedig kiemelkedően honoráljuk.

Az anyagi javadalmazás mellett nagy gondot fordítunk az erkölcsi elismerésre, amely kimagasló publicitást kap mind az országos, mind a nemzetközi rendezvényeinken, és amely által méltó módon élheted meg a sikert.

Az egészség az ember számára ez egyik legfontosabb érték. Napjainkban azonban pénzügyi stabilitás nélkül az egészség megteremtése szinte lehetetlen; megfelelő anyagi háttér szükséges ahhoz, hogy minőségi, tartalmas, elvásásainknak megfelelő életet éljünk.

Így tagjaink számára önálló üzletük építése során lehetőségük nyílik az anyagi jólétre és a személyes fejlődésre, mely a korábbinál kreatívabb, modernebb, gazdagabb, egészségesebb – más szóval Minőségi Élettel jutalmazza őket. Nálunk teljes mértékben rajtad múlik, hogy a rendszer által kínált előnyök és lehetőségek közül melyekkel kívánsz élni: csak saját fogyasztásra vásárolsz, vagy az anyagi biztonság megteremtése is célod a CaliVitánál.

 

Több mint 20 éve a legszigorúbb minőségi követelményeknek megfelelő innovatív termékekkel állunkvásárlóink rendelkezésére. Száznál is több terméket felvonultató színvonalas termékválasztékunkban az általános vitaminok és ásványi anyagok mellett egyedi gyógynövénykomplexumok is szerepelnek.

Hisszük, hogy minden ember egyedi és megismételhetetlen, ezért az egyén problémáit nem lehet „mindenre ható csodatermékekkel” megoldani. Egyedülálló termékeink fejlesztésében mindig figyelembe vesszük a változatos körülményeket és az egyéni sajátosságokat.
Széles termékpalettánkból így te is könnyen kiválaszthatod a számodra leghatékonyabb egészségmegőrző megoldásokat.

Hisszük, hogy igenis létezik Share Marketing nyomulás és kényszerek nélkül.
Élj velünk Minőségi Életet! Csatlakozz a CaliVita csapatához!