Csúcsminőségű étrend-kiegészítők

Nem csodaszerek, hanem egyedi megoldások!

Több mint 25 éve a legszigorúbb minőségi követelményeknek megfelelő innovatív termékekkel állunk vásárlóink rendelkezésére. Száznál is több terméket felvonultató színvonalas termékválasztékunkban az általános vitaminok és ásványi anyagok mellett egyedi gyógynövénykomplexumok is szerepelnek.

Hagyomány és innováció

Termékeink folyamatos fejlesztése során mindig a legfrissebb tudományos kutatási eredményekre és technológiai vívmányokra támaszkodunk.

Az étrend-kiegészítők gyártása során – a technológiai lehetőségek adta keretek között – minden esetben természetes alapanyagokat használunk. Másik célkitűzésünk pedig az, hogy minél több ökológiai gazdálkodásból származó növényi eredetű aktív hatóanyagot alkalmazzunk.

A legfrissebb tudományos kutatási eredményeken alapuló innovatív megoldások mellett olyan növényi összetevőket használunk, amelyek jótékony hatását több évszázados tapasztalatával a népi gyógyászat isigazolja.

Korszerű receptek

A termékfejlesztés során különleges figyelmet kapnak a szerves anyagok. Lehetőség szerint igyekszünk ezeket alkalmazni, mivel jobban felszívódnak. Termékeinket úgy alakítjuk ki, hogy a különböző összetevők a szervezetben szinergikus hatást fejtsenek ki, azaz egymás hatását erősítsék.

Az általunk gyártott és forgalmazott vitaminok és multivitaminok késleltetett felszívódásuk révén folyamatosan biztosítják a megfelelő vitamin- és ásványianyag-szintet a szervezetben.

Termékpalettánkon folyékony étrend-kiegészítők is találhatók, amelyek kényelmes megoldást jelentenek mindazok számára, akiknek a tabletta vagy a kapszula valamilyen okból nem megfelelő.

A termékfejlesztés során figyelemmel kísérjük, hogy történt-e bármilyen változás az egyes vitaminok vagy ásványi anyagok bevitelére vonatkozó ajánlásokban, és a kapszuláink, illetve tablettáink összetételét az eredmények fényében módosítjuk.

Széles termékskála

Válassz fogyasztó, emésztést segítő, méregtelenítő, immuntámogató, memória- és hangulatjavító, szív- és keringéstámogató, ízület- és csonterősítő, szépségmegőrző, valamint speciálisan férfiak, illetve nők számára kifejlesztett egészségmegőrző termékeinkből, és még ma tedd meg az első lépést egy jobb életminőség felé!

Elektronikus egészségmegőrző termékek

A CaliVita Electronics egészségmegőrző termékei folyamatos fejlesztésekkel, modern kivitelezéssel, természetes és hatékony megoldásokkal vesznek részt egészséged védelmében és megőrzésében. Étrend-kiegészítőinkkel együtt alkalmazva, egymás hatását erősítve megkönnyíthetik a megelőzést és a gyógyulási folyamatot.

Egészség

A CaliVita Electronics termékeit azért fejlesztjük, hogy természetes és kíméletes módon járuljanak hozzá egészséged megőrzéséhez vagy visszaállításához. Mindennapi életünk során számtalan környezeti ártalom éri szervezetünket. A tiszta, lúgos víz, az elektroszmog elleni védelem és a biorezonancia technológiája mind ezen hatások kiszűrését, ezáltal egészséged védelmét segítik.

Kutatás

Kutatóink és orvosaink azon dolgoznak, hogy a folyamatos fejlesztések eredményeként elektronikai termékeink hatékonyan, alacsony energiafelhasználással, felhasználóbarát kezelőfelülettel és személyre szabható programokkal megbízhatóan segítsenek téged a mindennapokban.

Forma

Arra törekszünk, hogy a csúcstechnológia mellett készülékeinknek olyan formát és dizájnt találjunk, amellyel harmonikusan illeszkedhetnek otthonodba és életviteledbe.

Természetesség

Készülékeink természetes módszerekkel, a biofizika alapjait követve vagy éppen az ionizálás technológiájával, a környezetet kímélve nyújtják azt az egyedülálló technológiai megoldást, mellyel te is sokat tehetsz egészséged megőrzéséért.

CaliGreen öko-tisztítószercsalád

Ha tiszta a lakás, már egy gonddal kevesebb, így nyugodtabbak vagyunk. Ha pedig rendet tudunk tartani a lakásban, úgy életünk is rendezettebb lesz, így kevesebbet stresszelünk majd fölösleges dolgokon. A rendszeres takarítás segít ugyan tisztán tartani lakásunkat, de néhány tisztítószer az egészségünket és a környezetünket is károsíthatja. A CaliVita CaliGreen öko-tisztítószercsaládjával a környezetbarát takarításhoz is segítséget nyújt neked! Ne csak élelmiszered és étrend-kiegészítőd legyen csúcsminőségű és a lehető legtermészetesebb, legyen közvetlen környezeted is biztonságosan tiszta!

Kíméletesen veled, kíméletlen a piszokkal

CaliGreen öko-tisztítószercsalád tagjai megnyugtató megoldást nyújtanak az egész család számára. 100%-ban természetes eredetű összetevőiknek köszönhetően biztonságos a használatuk. Nemcsak személyes tapasztalatok, de az Institute for Scientific Dermatological Research által elvégzett bőrgyógyászati tesztek is bizonyítják, hogy nem irritálja a bőrt.

Természetes tisztaság az otthon minden szegletében
Az öko-tisztítószercsalád az otthonod teljes tisztántartására természetes megoldást nyújt, legyen az a fürdőszoba, a konyha vagy bármilyen üvegfelület.

A termékcsalád tagjai:

A CaliGreen termékek használata semmiben nem tér el a megszokott, de a környezetre ártalmas vegyszereket tartalmazó tisztítószerekétől. A használatot szórófejes flakonok könnyítik meg. Az üres flakonokat kiöblítve, kupak és szórófej nélkül, összelapítva dobd a szelektív hulladékgyűjtőbe, így még többet tehetsz a környezetvédelemért!

Miért válaszd CaliGreen termékeinket?

  • Minősített bio termék.
  • Az Institute for Scientific Dermatological Research által elvégzett bőrgyógyászati tesztekkel igazoltan nem irritálja a bőrt.
  • Nem tartalmaz mesterséges színező- és illatanyagokat.
  • Nem tartalmaz kőolajszármazékokat.
  • Nem tartalmaz génmanipulált anyagokat.
  • Nem tartalmaz optikai fehérítőt.
  • Dioxin-, foszfát- és klórmentes.
  • Növényi eredetű alapanyagokból készült (vegán).
  • A csomagolás újrahasznosítható anyagból készült.
  • Lebomló anyagokat tartalmaz.

A CaliVita CaliGreen Öko-tisztítószer családjával az otthonod a legmagasabb gondoskodást kaphatja meg anélkül, hogy a földet és családod egészségét károsítaná.

Mert családunk és a Föld megérdemli! Próbáld ki Te is!