Aquarion ionizáló és víztisztító

711 550 Ft

Leírás

1. Egészségesebb és finomabb, mint a tisztítatlan csapvíz és a palackozott ásványvíz.

A vízpalackozással kapcsolatos komoly probléma, a hosszantartó tárolás következményeként a PEt palackokból vízbe oldódó, emberre veszélyes phtalát vegyületek és a hűtés nélküli tárolás eredményeként elszaporodó mikroorganizmusok jelenléte.

Szakértők szerint, 75 év alatt egy átlagos csapvíz ivó kb. 28 kg, egy átlagos ásványbíz fogyasztó kb 90kg “kőzetet” iszik meg. A szervezetbe bejuttatott, de fel nem használt sók felesleges terhelést jelentenek, a testen belül lerakódnak, és közben epekövet, vesekövet, fogkövet, érelmeszesedést ls izületi rugalmatlanságot okozhatnak.

29 európai ásványvízből 11-ben gyomorbántalmakért felelős vírust (NLV) találtam” Forrás: Swiss Federal Office of Public Health

 

 

2. Visszaállíthatja az egészséges pH-értéket, melyet az élelmiszeradalékok, gyógyszerek és maguk az élelmiszerek a savasság felé billenthetnek az emberi szervezetben.

3. Kényelmes. Többé nem kell drága és nehéz ásványvizes palackokat cipelned a bevásárlóközpontból! Elég csupán megnyomni a készüléken a megfelelő gombot.

4. Higiénikus. A műanyag palackokat már csak a gombák és vírusok szaporodása miatt sem szabad otthon újra tölteni. Ha már műanyag palackot vásároltunk, minél hamarabb a szelektív gyűjtőben a helyük.

5. Környezetkímélő vízfogyasztás. Egy PET-palack lebomlási ideje 450 (!) év. Földünket saját magunk pusztítjuk el. Tegyél ellene!

6. Hosszú távú befektetés az egészségedért! Ha egy négytagú család (2 felnőtt, 2 gyerek) havi 14 010 Ft-ot (vagyis napi 7 liter vízfogyasztás és 100 Ft egy 1,5 literes ásványvíz = 467 Ft) költ palackozott vízre, az éves szinten 168 120 Ft költséget jelent. Ha megvásárolod az Aquarion vízionizáló és víztisztító készüléket, befektetésed kb. 2 év 9 hónap alatt meg is térül.

21 napos vízivás kihívás

A tiszta, lúgos víz fogyasztása rendkívül fontos egészségünk megőrzése érdekében, ezért meghirdettük a 21 napos vízivás kihívást, amely során a kihívást vállalók 21 napon keresztül 3-4 liter tisztított vizet fogyasztottak!

Miért 21 nap? Ennyi idő szükséges ugyanis ahhoz, hogy egy viselkedés szokássá, azaz automatikussá váljon. Elsődleges célunk az, hogy minél több ember figyelmét felhívjuk a vízfogyasztás fontosságára, és szokássá váljon a vízfogyasztás a kihívási idő lejárta után is.

Három Tagunk vállalta a kihívást, és azt is, hogy megosszák a nagyközönséggel tapasztalataikat Aquarion-os lúgos víz fogyasztással kapcsolatban. Egytől-egyig több éve vásároltak és napi szinten használnak Aquarion készüléket a napi folyadékbevitel fedezésére. Van, aki már évek óta napi 4 liter tisztított vizet fogyaszt, van, aki pedig a kihívás kedvéért növelte a napi 1,5-2 litert 3-4 literre.

Milyen pozitív hatással számolhatsz az Aquarion víztisztító, ionizáló készülék rendszeres használata során?

 • Energiával tölti fel a szervezetet, csökken a fáradtság.
 • A bőr kitisztul, egészségtől ragyog.
 • Mérséklődik a cellulit (méreganyagfelhalmozódás).
 • Az elsavasodás számos tünetei csökkenhetnek. (gyomorsav-túltengés, fejfájás).
 • Javul az emésztés és a bélműködés, a kiválasztó funkciók erősödnek, megszűnhet a kellemetlen székrekedés.
 • Megfelelő étrenddel kombinálva csökkenhet a testtömeg.

 

Kiknek ajánljuk a savas vizet?

 • Bőr- és arcápolásra mindenkinek.
 • Orrcseppként az eldugult orr kitisztításához.
 • A savasabb pH-jú víz a háztartásban is alkalmazható a felületek vegyszermentes fertőtlenítésére.

 

Kiknek ajánljuk a lúgos vizet?

 • Azoknak, akik a mindennapok során tiszta, méreganyagoktól mentes vizet szeretnének fogyasztani.
 • Akiknek az étrendjében nem szerepelnek kellő mennyiségben lúgosító élelmiszerek.
 • Emésztési problémák, reflux esetén*.
 • Tisztítókúrákhoz.
 • Fogínygyulladás vagy szájfertőzés kezelésének kiegészítéseként.
 • Azoknak, akik gyakran kemény diétát tartanak.

 

Válaszd az egészséget, válaszd a tisztított, lúgos vizet!

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Aquarion ionizáló és víztisztító” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük