Termékeink kiváló minőségét az alábbi logók tanúsítják.

Étrend-kiegészítők

Az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma (United States Department of Agriculture, USDA) által kiadott tanúsítvány, mely igazolja, hogy a termék megfelel a biotermékek követelményeinek.

 

Az európai logó célja, hogy a fogyasztók könnyebben felismerjék a biotermékeket. A logó használata és a megfelelő címkézés kötelező minden előre csomagolt és az Európai Unióban előállított bioterméken.

  

Étrend-kiegészítőink a U.S. Food and Drug Administration ellenőrzése mellett és előírásainak betartásával készülnek és kerülnek forgalomba.

 

current Good Manufacturing Practices

A cGMP a mindenkori helyes gyártási gyakorlat (current Good Manufacturing Practices, cGMP) egy magas szintű, átfogó és szigorú elvárásokat támasztó norma, melynek karbantartásáról, frissítéséről és betartatásáról az Egyesült Államok élelmiszer- és gyógyszeripari felügyelete, a U.S. Food and Drug Administration (FDA) gondoskodik. Az FDA folyamatos erőfeszítésének eredményeként a szabvány garantálja a hatásos, csúcsminőségű és emberi fogyasztásra kimondottan biztonságos termékek előállítását.

A cGMP-trendszeresen aktualizálják és a legfrissebb kutatási eredményeknek megfelelően továbbfejlesztik. Minden egyes alapanyagtétel tesztelését előírja, és hasonlóképpen megköveteli a késztermékek kivétel nélküli ellenőrzését is a gyártási folyamat minden egyes szakaszában.

Elektronikai eszközök

A termék minden tekintetben megfelel az Európai Unió által meghatározott szabványoknak.

  

A Nemzetközi Elektorszmog-kutatási Társaság (IGEF) által tesztelt és ajánlott termék.