Mi így biztosítjuk

Az étrend-kiegészítők fogyasztása a modern életvitel hasznos és fontos része. Nem mindegy azonban, milyen minőséget és összetételt választasz.

Szigorú minőségi ellenőrzés

A CaliVita International mindig arra törekszik, hogy fogyasztóinak a legjobbat nyújtsa. Ez számunkra nemcsak azt jelenti, hogy fejlesztéseink irányát a te igényeid határozzák meg, de azt is, hogy világszerte több mint 3000 tapasztalt és elszánt szakember dolgozik fáradhatatlanul azon, hogy termékeinket a legújabb orvos-kutatási eredményeken alapulva fejlesszük.

Szakértőink a termék megszületésétől kezdve a fogyasztóig való eljutásáig őrködnek a minőség és az ellenőrzés felett, miközben olyan információs anyagokkal látnak el téged, amiből széleskörűen tájékozódhatsz a tradicionális gyógyászatról és a tudomány legfrissebb eredményeiről.

Készítményeink hosszú utat járnak be és többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át, amíg az alapanyagokból elkészül a termék. Az évi 12 000 teszt biztosítja, hogy a több mint 500 hatóanyag valóban tisztán és csúcsminőségben kerüljön a piacra.

Folyamatos felülvizsgálat

Készítményeink túlnyomó többsége az USA-ban készül gyógyszergyári körülmények között. Előállításuk a cGMP a mindenkori helyes gyártási gyakorlat (current Good Manufacturing Practices, cGMP) szigorú minőségirányítási és minőségellenőrzési elveinek megfelelően történik.

A cGMP egy magas szintű, átfogó és szigorú elvárásokat támasztó norma, melynek karbantartásáról, frissítéséről és betartatásáról az Egyesült Államok élelmiszer- és gyógyszeripari felügyelete, a U.S. Food and Drug Administration (FDA) gondoskodik. Az FDA folyamatos erőfeszítésének eredményeként a szabvány garantálja a hatásos, csúcsminőségű és emberi fogyasztásra kimondottan biztonságos termékek előállítását.

A cGMP-trendszeresen aktualizálják és a legfrissebb kutatási eredményeknek megfelelően továbbfejlesztik. Minden egyes alapanyagtétel tesztelését előírja, és hasonlóképpen megköveteli a késztermékek kivétel nélküli ellenőrzését is a gyártási folyamat minden egyes szakaszában.